mostbet aplikacja
投稿者:mostbet_fimr
返信
Gram tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play'n GO siedzi tam mocno — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, choc od miesiaca czesciej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na <a href=https://mostbet-pol.com>aplikacja mostbet</a> jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
2026-08-08 04:16