ログイン
以下のメッセージに返信します。

mostbet aplikacja
投稿者:mostbet_nkel

返信

Siedze tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Bonus powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na <a href=https://mostbet-pol.pl>mostbet app download</a> jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

2026-08-08 09:34