ログイン
以下のメッセージに返信します。

888starz
投稿者:888starz_olon

返信

Obstawiam u nich od jakichs pieciu miesiecy glownie wieczorami po robocie. Trafilem na to z jakiegos watku na forum bo szukalem miejsca ktore przyjmuje wplaty w PLN bez kombinowania. Nie powiem — na poczatku patrzylem na to krzywo bo w sieci pelno podobnych budek. Gierki to w sumie to po co tam siedze. Siedzi tam kilka tysiecy gier choc badzmy szczerzy polowy nikt nigdy nie odpali. Ja krece przewaznie na Pragmatic Play — Sweet Bonanza umie zrobic dzien a z klasyki lece w Book of Deada. Jest tez NetEnt Yggdrasil i Big Time Gaming wiec wybor jest. Od jakiegos czasu wciagnalem sie w stoly na zywo — Evolution i widac roznice krupierzy sa ogarnieci a takie Crazy Time to juz w ogole cyrk ale wciaga. Bonus powitalny to 100 do pierwszego depozytu oraz jakies 30 darmowych spinow z tym ze wymog obrotu x40 boli i bez cierpliwosci tego nie wyciagniesz. Byl tez bonus bez depozytu ale to sie zmienia co chwile wiec najlepiej sprawdzic obecne promki na 888starz link zanim sie w cos wpakujesz. Minimalna wplata to grosze — u mnie wyszlo z 20 zl. Zakladanie konta poszla w doslownie minute gorzej z weryfikacja — czekalem dwa dni ale przy pierwszej wyplacie i tak trzeba to zrobic wszedzie. Wyplacalem kilka razy: Skrill wpadl tego samego dnia karta mielil sie prawie trzy dni a BTC leci najsprawniej — doslownie kilkanascie minut. Maja tez Neteller Mastercard i kilka lokalnych opcji. To co mnie realnie wkurza: obsluga na czacie odpisuje szybko ale po polsku bywa roznie i potrafia odbic temat do maila. Aplikacja dziala bez zarzutu tylko ze wazy swoje. Papiery to Curacao wiec kazdy niech sobie sam ten temat przemysli bo to nie jest lokalna licencja. Ogolnie gram dalej choc nie wrzucam tam wiecej niz moge stracic.

2026-08-13 21:17