ログイン
以下のメッセージに返信します。

888starz
投稿者:888starz_tdst

返信

Siedze na tej stronie juz z pieciu miechow glownie po pracy. Trafilem na nich przypadkiem bo szukalem miejsca ktore przyjmuje wplaty w PLN bez kombinowania. Nie powiem — z poczatku nie mialem zaufania bo w sieci pelno podobnych budek. Automaty to jest moj glowny powod. Jest kilka tysiecy gier choc badzmy szczerzy polowy nikt nigdy nie odpali. Ja siedze glownie na Pragmatic Play — Sweet Bonanza potrafi niezle zaskoczyc a z klasyki lece w Book of Dead. Maja tez NetEnt Betsoft Microgaming wiec wybor jest. Ostatnio wciagnalem sie w stoly na zywo — Evolution i widac roznice prowadzacy po angielsku ale czasem trafiaja sie polskie stoly a takie Crazy Time jest wciagajace choc bardziej show niz gra. Bonus powitalny to 100 od wplaty i do tego jakies 30 darmowych spinow ale wymog obrotu x40 boli i bez cierpliwosci tego nie wyciagniesz. Byl tez jakis kod bez depozytu ale to sie zmienia co chwile wiec najlepiej sprawdzic obecne promki na 888starz bet przed rejestracja. Minimalny depozyt jest niska — dalo sie wejsc za kilkanascie zlotych. Zakladanie konta zajela mi doslownie minute schody zaczely sie przy weryfikacja — czekalem dwa dni ale przy pierwszej wyplacie i tak trzeba to zrobic wszedzie. Wyplacalem trzy razy: Skrill wpadl tego samego dnia karta szla prawie trzy dni a przez krypto leci najsprawniej — praktycznie od reki. Maja tez Neteller Mastercard i kilka lokalnych opcji. To co mnie realnie wkurza: obsluga reaguje w miare szybko ale polska wersja odpowiedzi to czasem kalka z tlumacza i trzeba czasem powtorzyc pytanie. Aplikacja smiga calkiem sprawnie tylko ze wazy swoje. Papiery sa z Curacao wiec bez cudow — to nie jest polski operator z ministerialnym zezwoleniem. Poki co gram dalej ale nie wrzucam tam wiecej niz moge stracic.

2026-08-13 21:17