ログイン
以下のメッセージに返信します。

888starz
投稿者:888starz_rgOa

返信

Siedze na tej stronie jakies szesciu miechow w sumie najczesciej po pracy. Trafilem na nich przypadkiem bo szukalem czegos co ogarnia wplaty w PLN bez kombinowania. Szczerze mowiac — na start bylem sceptyczny bo takich stron jest teraz z milion. Gierki to jest moj glowny powod. Wisi tam cos kolo 6-7 tysiecy tytulow tylko ze dobra polowa to zapychacze. Ja siedze glownie na Pragmatic Play — Sweet Bonanza umie niezle zaskoczyc a poza tym lubie Book of Dead. Maja tez Yggdrasil i NetEnt wiec wybor jest. Od jakiegos czasu wciagnalem sie w stoly na zywo — Evolution ogarnia to i widac roznice prowadzacy po angielsku ale czasem trafiaja sie polskie stoly a Crazy Time jest wciagajace choc bardziej show niz gra. Bonus powitalny daje 100 od wplaty plus jakies 30 free spinow ale wymog obrotu x40 boli i bez cierpliwosci tego nie wyciagniesz. Widzialem tez jakis kod bez depozytu ale to leci rotacyjnie dlatego najlepiej sprawdzic obecne promki u nich na 888starz online przed rejestracja. Minimalny depozyt jest niska — wchodzilem od jakichs 20 zl. Zakladanie konta zajela mi doslownie minute gorzej z weryfikacja — zeszlo ze dwa dni ale przy pierwszej wyplacie i tak trzeba to zrobic wszedzie. Wyplacalem kilka razy: e-portfel wpadl tego samego dnia przelew na Vise mielil sie dwa dni robocze a przez krypto najszybciej — doslownie kilkanascie minut. Neteller i Mastercard tez sa. To co mnie realnie wkurza: obsluga reaguje w miare szybko tyle ze polska wersja odpowiedzi to czasem kalka z tlumacza i potrafia odbic temat do maila. Apka na Androida dziala calkiem sprawnie tylko ze wazy swoje. Licencja sa z Curacao wiec kazdy niech sobie sam ten temat przemysli bo to nie jest lokalna licencja. Poki co gram dalej ale nie wrzucam tam wiecej niz moge stracic.

2026-08-14 05:33