ログイン
以下のメッセージに返信します。

888starz opinie
投稿者:888starz_woSi

返信

Klikam tu od jakichs paru miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec moge cos powiedziec od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest duzo — licznik pokazuje jakies 6 tys. pozycji, chociaz szczerze i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play'n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.

Bonus powitalny nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sprawdzam na <a href=https://888starz-opinie.com>888starz agent</a> przed rejestracja.

Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Visa/Mastercard — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

2026-08-15 13:49