fiery play
投稿者:fiery_sumn
返信
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play'n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na <a href=https://steadfastshoes.pk/fieryplay-kod-promocyjny-2026-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach>fiery play</a> jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.
2026-09-04 12:24