ログイン
以下のメッセージに返信します。

888starz apk
投稿者:888starz_onEt

返信

Gram tu juz jakies pol roku przewaznie automaty i troche live wiec podziele sie wrazeniami. Lobby w 888starz jest naprawde duze — grubo ponad 3000 automatow z czego polowa to pewnie klony. Pragmatic Play ciagnie wiekszosc — Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oblegane ale mam tez slabosc do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc. Sekcja live jedzie na Evolution co samo w sobie mowi wszystko. Zywi krupierzy czasem zlapiesz polski stol Crazy Time Lightning Roulette w weekendy pekaja w szwach. Minus — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac ale to raczej moja wina niz ich. Bonus powitalny na 888starz to 100 do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow podzielone na pare pierwszych wplat. Wager to x35 co jest w miare uczciwe ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje z czego nic wielkiego nie wyszlo. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic pod cały artykuł jesli komus sie chce grzebac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl zapis trwa moze dwie minuty tylko KYC lepiej ogarnac od razu. Kasa z wyplat sa ok bez dramatow. Skrill mam w kilka godzin Visa/Mastercard wolniej do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Support w 888starz odpowiada po polsku czat na zywo srednio kilka minut czekania choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce. Z telefonu korzystam najwiecej — wersja przegladarkowa jest lekka ale jest tez 888starz apk do pobrania. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala nie zawiesza sie. Jedna uwaga — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod to prosta droga do utraty konta tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — wiadomo nie polska to juz kwestia indywidualna.

2026-09-09 20:27