fieryplay kod promo
投稿者:fieryplay_dfmt
返信
Siedze tu juz jakies dwa miesiace wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem z polecenia kolegi szukajac czegos z normalnym wyborem gier. Od razu widac ze automatow jest od groma — w okolicach 3000 tytulow w wiekszosci Pragmatic Play Playn GO NetEnt i troche Yggdrasil. Standardy typu Gates of Olympus Sweet Bonanza czy Book of Dead oczywiscie sa ale nie ukrywam najwiecej czasu spedzam na Big Bass. Bonus powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 2500 zl plus 150 FS rozbite na pierwsze dwie-trzy wplaty. Obrot to x35 co jest standardem ale warto przeczytac warunki — jest tam max bet 5 zl w trakcie odgrywania i kilka osob sie o to potknelo. Promo wpisywalem przy rejestracji bo potem kasa leci bez bonusu. Jesli ktos szuka zobaczyc aktualne oferty najprosciej zajrzec na fiery play bonus za rejestrację przed rejestracja bo oferty sie zmieniaja dosc szybko. Widzialem tez darmowe spiny bez wplaty ale bywaja czasowe. Live jest ogarniete — ruletki z polskimi krupierami sa wieczorami do tego Crazy Time Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Stoly sa od 3 zl wiec mozna pograc bez wielkiego banku. To co mnie denerwuje ze czasem jest lekki lag na komorce. Kasa w Fiery Play Kod Promocyjny schodza przyzwoicie: Skrill i e-portfele tego samego dnia Visa/Mastercard potrafi ciagnac sie 2-3 dni krypto doslownie w kilkanascie minut. Minimalny depozyt to 40 zl rejestracja to dwie minuty ale KYC przed pierwszym cashoutem zajela mi prawie dwa dni — skan dowodu plus potwierdzenie adresu. Papiery z Curacao wiec standard w tym segmencie ale kasa przyszla bez cyrkow. Support w Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku na czacie odpowiedz w jakies kilka minut konkretnie. Aplikacji nie ma jednak strona mobilna chodzi plynnie na moim telefonie. Nie jest to idealu ale siedze dalej i jak na razie nie mam wiekszych zgrzytow.
2026-09-09 20:27